ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Αν σου πουν ότι δεν θα τα καταφέρεις, είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που σηκώνεις τα μανίκια και λες,’’Εγω θα τα καταφέρω ‘’.

Μότο μας, η ζωη είναι μια γι αυτό κανε την  να αξιζει! Ζησε την με πάθος, ζήσε την με αγάπη και κυρίως με πολυ πολυ τρέλα! Έτσι ξεκινήσαμε και εμείς ολο αυτό το ταξίδι στο χώρο της plus-size μόδας με πάθος, με αγάπη και με παααρα πολυ τρελα !

Έδρα  μας, ειναι η Μυτιλήνη το πανέμορφο αυτό νησί του Αιγαίου, οι περισσότερες όμως μας γνωρίσατε από το instagram, το tik tok  και η παρέα μας μεγάλωσε ώσπου τελικά η δημιουργία E shop ήταν μονόδρομος ! Σε εσάς λοιπόν οφείλουμε ολο αυτό και ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο και εμεις!

Θελουμε να βλέπουμε γυναίκες χαρούμενες και νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά σε αυτό !Και όταν φοράμε το πιο όμορφο χαμόγελο μας το ντύσιμο είναι παιχνιδάκι !Και μη φοβάστε όταν φτάσετε στο ταμείο το χαμόγελο θα παραμείνει γιατί εντάξει ειπαμε βάζουμε λίγο ύφασμα παραπάνω εμείς οι ζουμερές αλλα δε χρειάζεται να το πληρώνουμε ακριβά. Ας ανοίξει κάποιος τα φώτα ρε παιδιά...

Ξεκινάάάάάμε !!!!!!!!